Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 16 d.

Gruodžio 16 d.: politikos forumas „Kada pagaliau imsimės tikrų permainų švietime?“

Gal jau laikas nustoti švaistyti mokesčių mokėtojų pinigus ir pertvarkyti tai, kas seniai turėjo būti pertvarkyta?  Ar gali švietimas būti orientuotas į vaikų pasiekimus, o ne į pastatus, įstaigų tinklą ar darbo vietas? Valstybės kontrolė jau ne vienerius metus rodo pirštu, kur ir ką valstybėje galima daryti geriau, efektyviau, kokybiškiau. Kada nustosime vogti iš savo pačių ateities?

Tai – tik keletas klausimų, į kuriuos ieškosime atsakymų „Lietuvos politikos forume“.

Forumo dalyviai: Arūnas Dulkys, valstybės kontrolierius; Saulė Mačiukaitė-Žvinienė, Švietimo tarybos pirmininkė; Robertas Dargis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas; Darius Kuolys, pirmasis nepriklausomos Lietuvos kultūros ir švietimo ministras; Raimondas Kuodis, ekonomistas.

Renginį moderuoja žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

Turi klausimų, o gal pasiūlymų? Ateik, klausk, dalyvauk!

„Lietuvos politikos forumas“ – iniciatyva, kviečianti visus dalyvauti ir teikti idėjas, ko Lietuva galėtų pasiekti skirtingose srityse, jei būtų rastas bendras sutarimas, užsibrėžti bendri tikslai ir uždaviniai. Ir, žinoma, kokie jie turėtų būti, kad Lietuva taptų klestinčia, saugia ir visiems teisinga gerovės valstybe.

Susitikime viešuose ekspertų, mokslininkų ir politikų debatuose Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje ir kurkime naujas tradicijas drauge!

Jei negalite atvykti, renginį tiesiogiai stebėkite per „Laisvės TV“, DELFI TV, „Lietuvos ryto“ televiziją ar bet kurioje Lietuvos bibliotekoje. Tiesioginės transliacijos nuoroda čia ›

Trumpai apie renginį

Data gruodžio 16 d.
Laikas 18 val.
Vieta erdvė prie vitražo, atrijus, III a.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Trukmė 1,5 val.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“