Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. sausio 10 d.

Sausio 10 d.: Akustinis simuliakras | Bloga Katė

Gabrielė Dzekunskaitė, save pristatanti dažnai aplinkinių kvestionuojamu sceniniu vardu Bloga Katė, kviečia į savo kūrybos koncertą Nacionalinės bibliotekos Muzikavimo erdvėje.

Dabar madinga įvairias vizualinių menų parodas vadinti ir aprašyti pasitelkus vieną ar kitą filosofinį konceptą. Pasak atlikėjos, šio akustinio koncerto pavadinimas kilo, viena vertus, norint kiek pasijuokti iš tokios mados, tačiau, kita vertus, bandant sau atsakyti į skausmingus žmogiškus klausimus apie autentišką gyvenimą ir kūrybą.

Kaip netapti dar vienu akustiniu simuliakru? Ar tokia ambicija turi pagrindo?

 „Visada save laikiau mergina iš gatvės, mergina iš purvo, mergina, kuri verkia. Ir dainuoja. Ir verkia. Ir labai daug myli. Vienintelis dalykas, kurio trokštu, tai nuoširdi būtis, ir jaučiu, kad dainuodama tai pasiekiu. Suprantu, kad, objektyviai kalbant, esu tik kopijos kopija, tačiau, jei tai yra daugiausia, ką galiu nuveikti su savo gyvenimu, tebūnie, užtenka. Šis koncertas man labai svarbus, nes beveik visos jame skambėsiančios dainos ir buvo parašytos Muzikavimo erdvėje. Tai tokia vieta, kurioje dirbu ir kuriu jau bene porą metų, ir faktas, kad turiu progą čia pasikviesti draugus ir mylimus žmones, mane neapsakomai džiugina“, – į autorinį vakarą kviečia Gabrielė.

Trumpai apie renginį

Data sausio 10 d.
Laikas 18 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a., 536 kab.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“