Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. vasario 10 d.

Vasario 10–14 d.: Saugesnio interneto savaitės renginiai moksleiviams

Jau kelerius metus iš eilės Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas prisideda prie visoje šalyje vykstančios Saugesnio interneto savaitės. Jau tradicinės savaitės metu stengiamasi atkreipti dėmesį į kasdien naudojamų skaitmeninių technologijų keliamus iššūkius, skatinti vaikų ir jaunuolių sąmoningumą jomis naudojantis.

Vasario 10–14 d. kiekvieną rytą Nacionalinėje bibliotekoje vyks šviečiamosios veiklos renginiai mokinių grupėms. Juose bus pristatoma Saugesnio interneto savaitė, renginio istorija ir tikslai. Bus aptariama, kaip susikurti saugų slaptažodį, naudingai praleisti laiką be išmaniųjų įrenginių. Kviesime moksleivius dalyvauti interaktyvioje veikloje „Nuotraukų skelbimas internete“. Dalyviai bus apdovanoti prizais.

Kviečiame registruotis 2–6 klasių mokinius ir aktyviai dalyvauti renginiuose! Registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. (8 5) 239 8561.