Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. vasario 6 d.

Vasario 6 d.: Vytauto Tinterio miuziklo „Dievas buvo menininkas“ peržiūra

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje bus rodomas kino režisieriaus Vytauto Tinterio miuziklas „Dievas buvo menininkas" (God was an artist). Filme galima bus išvysti 8 muzikinius videoklipus iš naujai išleisto jo debiutinio eksperimentinės muzikos albumo „Pasakos iš mano vienišos karalystės“, kuris taip pat bus pristatomas renginio metu.

Miuziklas filmuotas Vilniuje, Taline, Paryžiuje, Amsterdame ir Los Andžele: jame – ir Prince‘o „Nothing Compares to You“ perdirbinys, nufilmuotas Kalifornijos Manhatan Biče, ir klipas, nufilmuotas prie Los Andželo oro uosto, fone besileidžiant milžiniškiems „Korean Air“ lėktuvams, ir aistringas profesionalios baleto šokėjos iš Suomijos Suvo Honkanen šiuolaikinis šokis. Vienas iš klipų nufilmuotas garsaus Holivudo operatoriaus Guy Livneho (jis dirbo su Patty Jenkins kuriant filmą „Monster“, kuriame vaidino Charlize Theron, taip pat Billy Idolo muzikinius videoklipus).

Šiuolaikinis šokis, roko muzika, triphopas, minimalistinės sintezatorių simfonijos, lyriškos baladės, fone – videoprojekcijos iš Los Andželo, Niujorko, Paryžiaus ir „Starman“, atliekantis visą šou. Ateikite pamatyti, ką režisierius V. Tinteris jums paruošė.

Filmo anonsas:

Trumpai apie renginį

Data
vasario 6 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Kino salė, V a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“