Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. vasario 3 d.

Biblioteka išmaniajame įrenginyje: naujos elektroninės knygos

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos elektroninius išteklius papildė naujos „Taylor & Francis Group“ leidyklos knygos. Elektronines knygas galite skaityti bet kuriuo paros metu išmaniuoju įrenginiu neišeidami iš namų ar kitur, kur veikia interneto ryšys. „Taylor & Francis Group“ – vieni iš pirmaujančių pasaulyje leidėjų, teikiančių informaciją ir žinias, reikalingas studijoms bei profesiniam augimui. Leidykla bendradarbiauja su pasaulinio lygio autoriais – nuo puikios kvalifikacijos mokslininkų iki garsių profesionalų. Nacionalinė biblioteka elektroninius išteklius papildė devyniolika naujų šios leidyklos knygų ekonomikos, menų, religijos, istorijos ir filosofijos temomis. Besidomintieji šiomis sritimis ir ieškantieji patikimos laisvai prieinamos informacijos turi puikią progą gilinti žinias ne tik bibliotekoje, bet ir už jos ribų.

Kaip elektronines knygas ir duomenų bazes pasiekti neapsilankius bibliotekoje, sužinosite čia › Būdami bibliotekoje, knygų ieškokite čia ›

Norėdami peržiūrėti visą Nacionalinės bibliotekos įsigytų „Taylor & Francis Group“ leidyklos elektroninių knygų sąrašą, bibliotekos tinklalapyje eikite į ATRADIMŲ skiltį ir pasirinkite Užsienio duomenų bazes. Šiame puslapyje rasite nuorodą į „Taylor & Francis Group“ elektroninių knygų sąrašą. Žemiau – prieigą prie Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamų „Taylor&Francis SHH Library and S&T Library“ žurnalų ir šių leidinių sąrašą.

Informaciją rasite ir įprastose internetinės paieškos sistemose, tačiau tik dalis jos bus patikima. Jeigu siekiate patikimų žinių, ieškokite humanitarinių, socialinių ar menų srities nemokamai prieinamos viso teksto medžiagos Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamose užsienio duomenų bazėse bei elektroninėse knygose.

Nacionalinės bibliotekos fondai ir elektroniniai ištekliai nuolat pildomi naujais moksliniais bei kitais šaltiniais tam, kad aktualią informaciją pasiektumėte išties greitai ir patogiai bet kurioje vietoje.

Naujos elektroninės knygos:

Ekonomika

Menas

Religija

Istorija

Filosofija