Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. kovo 23 d.

Jūsų patogumui atvira prieiga prie TVF leidinių

Plintant COVID-19, Tarptautinis valiutos fondas (TVF) siekia išsaugoti finansinį stabilumą ir patikimą bankų sistemą.

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, siekdama informuoti apie TVF ir jo dokumentus, jūsų patogumui pateikia TVF atviros prieigos visateksčių rekomenduojamų leidinių sąrašą. Čia rasite informaciją makroekonomikos, globalizacijos, technologijų plėtros, prekybos, demografijos, besivystančių rinkų, skurdo mažinimo ir kitais klausimais. Galėsite susipažinti su naujai išleistu TVF koronaviruso krizės prioritetinių veiksmų bei rekomendacijų politikos dokumentu.

Primename, kad nuo šių metų sausio 1 d. TVF vartotojams suteikė nemokamą prieigą prie eLibrary duomenų bazės. Išsamiame TVF tyrimų ir duomenų archyve yra daugiau nei 21 tūkstantis leidinių, ataskaitų ir darbinių dokumentų.

Naujausius ir kitus TVF, Europos Sąjungos, Pasaulio banko atvirosios prieigos žinių saugyklos, Šiaurės Atlanto sutarties organizacijos (NATO), Tarptautinės atominės energetikos agentūros (TATENA) bei kitų tarptautinių organizacijų leidinius galite skaityti Nacionalinės bibliotekos interneto svetainėje www.lnb.lt pasirinkę nuorodą ATRADIMAI › Duomenų bazės › Užsienio › Tarptautinių organizacijų duomenų bazės