Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. kovo 27 d.

Mokslinių meno žurnalų archyvas jums, meno bičiuliai!

Besidominčiuosius menais kviečiame naudotis mokslinių žurnalų archyvu JSTOR Collections. Čia rasite daugiau nei 300 viso teksto JAV, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos ir kitų šalių  meno žurnalų. Namie skaitykite 1836–2020 m. publikuotus straipsnius apie dailę, architektūrą, muziką, teatrą, šokį.

Žurnalų pasirinkimas gausus, tad reikalingą temą ras kiekvienas skaitytojas. JSTOR Collections duomenų bazėje rasite leidinių ne tik apie architektūros istoriją ar šiuolaikinį teatrą, bet ir apie meno rinką, meno sąsajas su filosofija, oro pajėgų ar inuitų meną.

Nemažai leidinių aktualūs skaitytojams, besidomintiems šiuolaikinio meno tendencijomis: medijų menu, meno pedagogika, šiuolaikinio meno diskursu – apie tai ir daugeliu kitų temų skaitykite Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos prenumeruojamose duomenų bazėse. Jei šiuolaikiniu menu nesidomite, galite pasklaidyti istorinius, XIX a. ar XX a. pr. leidinius.

Neišsigąskite, jei nemokate anglų kalbos.  Dauguma žurnalų skirti anglakalbei rinkai, bet JSTOR Collections rasite leidinių ir kitomis kalbomis. Skaitantieji prancūziškai ar vokiškai tikrai ras ką išsirinkti.

Prenumeruojamoje leidinių bazėje rasite žurnalų ir kitomis temomis. Ekonomika, istorija, matematika, psichologija, žemės ūkis ir kiti rimti dalykai... Viskas čia

Šią duomenų bazę rasite Nacionalinės bibliotekos svetainėje www.lnb.lt paspaudę Atradimai › Duomenų bazės › Užsienio › JSTOR Collections arba paspaudę čia.

Skaitykite leidinius neišeidami iš namų!