Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 7 d.

ibiblioteka.lt: leidiniai lyderystės tema

Jei turite LIBIS skaitytojo pažymėjimą, skolinkitės ir skaitykite šias knygas 14 kalendorinių dienų el. knygų portale www.ibiblioteka.lt. Norėdami susipažinti su pasirinktos knygos ištrauka, galite pasinaudoti funkcija „Pavartyti“. Vienu metu galite skaityti 2 elektronines knygas, o naudojimosi jomis laikotarpį prasitęsti du kartus po 14 dienų, jeigu jos nėra rezervuotos kito skaitytojo.

Sinek, Simon „Pradėkime nuo klausimo KODĖL“Knygos viršelis

Šioje knygoje paprastai ir aiškiai apibūdinama ne teorija, o praktiniai dalykai, kaip įvairiose situacijose veikia pasauliniu mastu pripažintos kompanijos ir jų vadovai. Į klausimą kodėl, pasak knygos autoriaus, turi sau atsakyti kiekviena sėkmės siekianti kompanija, nes suvokimas, kodėl vykdoma ši veikla, lemia darbo produktyvumą. Tinkamas savo vizijos perteikimas darbuotojams, partneriams ir klientams, užtikrina ilgalaikį pripažinimą, pelną bei vartotojų lojalumą.

Knyga „Pradėkime nuo klausimo KODĖL“ skirta tiems, kurie nori įkvėpti kitus ir trokšta aptikti ką nors, kas juos inspiruotų. Knygoje autorius pasakoja ne tik savo istoriją, bet ir pateikia pavyzdžių iš įvairių verslo kompanijų bei paprastų žmonių gyvenimų.

Knygos viršelisDale Carnegie Training „Lyderystės menas“

Lyderystė, kaip ir visi kiti įgūdžiai, nėra įgimta. Jos reikia išmokti. Šiandien reikalingi lyderiai, kurie gali įkvėpti ir motyvuoti kitus vadovautis amžinaisiais lyderystės principais: lankstumu, prisitaikymu, patikimumu, valdžios pasidalijimu. Suburti darbuotojus misijai, kurios tikslas yra vienas, bet užduotys – skirtingos.

Perskaitę šią knygą suprasite, kad lyderis – ne bendrovės direktorius, prezidentas, generolas, viršininkas, tėtis ar mama. Lyderiu gali tapti bet kuris iš mūsų, bet kuriame organizacijos lygmenyje, nesvarbu, ar kalbama apie visuomenės, verslo, vyriausybinę ar šeimos organizaciją.

Ši knyga padės atskleisti  jūsų stiprybes, pelnyti kitų pagarbą, efektyviai veikti kritinėse situacijose.

Knygos viršelisDale Carnegie Training „Pakilk ir prabilk!“

Iš karto atpažįstame puikų oratorių, kai tik tokį išgirstame. Toks žmogus pasitiki savimi, turi puikią iškalbą, erudiciją, yra charizmatiškas. Tačiau gebėjimas gerai kalbėti atsistojus priešais kitus yra tik įgūdis, to gali išmokti kiekvienas, jei tik gaus gerų pamokymų.

Knygoje „Pakilk ir prabilk!“ rasite viską, ką būtina žinoti, norint tapti oratoriumi: kaip tinkamai pasiruošti sakyti kalbą, išsiugdyti savo stilių, įveikti scenos baimę ir per minutę įgyti klausytojų palankumą.

Ši knyga yra puikus viešo kalbėjimo vadovas. Pagrindiniai metodai, kurių išmoksite, tikrai pravers jums ateityje.

Knygos viršelisMaxwell, John C. „Lyderystės auksas“

Johnas C. Maxwellas – pasaulinio garso lyderystės ekspertas, oratorius ir rašytojas. Ši knyga – tai daugiau nei trisdešimties metų veiklos, skirtos lyderystės temai, rezultatas. Autorius sumaniai sudėliojo savo ir kitų pasaulyje garsių lyderių svarbiausias ir esmines lyderystės pamokas, dar vadinamas aukso grynuoliais.

Jeigu esate verslininkas, vadovas, politikas, organizacijos lyderis arba norite juo tapti, susipažinkite su šioje knygoje aprašomomis auksinės lyderystės taisyklėmis.

Knygos viršelisMaxwell, John C. „21 nepaneigiamas lyderystės dėsnis“

„21 nepaneigiamas lyderystės dėsnis“ – dar viena Johno C. Maxwello knyga, išleista lietuvių kalba. Pasak autoriaus, lyderystė apima tokius svarbius gyvenimo aspektus kaip pagalba, patirtis, emocinė stiprybė, bendravimo įgūdžiai, drausmingumas, vizija, impulsas, gebėjimas veikti tinkamu laiku ir dar daugybę kitų. Todėl šioje knygoje Johnas C. Maxwellas suformulavo 21 nepaneigiamą lyderystės dėsnį ir jais dalinasi su visais, kurie siekia tobulėjimo, žinių ir neįkainojamos patirties šioje srityje.

Visas šioje knygoje pateiktas autoriaus įžvalgas lydi įkvepiančios lyderystės istorijos, kurios skaitytojams taps tikru atradimu, padėsiančiu pakeisti tiek jų vadovavimo, tiek viso gyvenimo būdą.