Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. gegužės 21 d.

Populiariausios Gary Chapmano knygos jūsų namuose

Kviečiame atrasti garsaus rašytojo ir santykių konsultanto dr. Gary Chapmano knygas. G. Chapmanas – rašytojas, lektorius, konsultantas, padedantis žmonėms sukurti ilgalaikius santykius. Jis yra populiarios knygų serijos „Penkios meilės kalbos“ autorius, taip pat Santuokos ir šeimos santykių bendrovės direktorius. G. Chapmanas keliauja po pasaulį vesdamas seminarus ir yra parašęs daugiau nei 20 knygų.

„Nebijokite tikėtis sėkmės, išsivaduokite iš mitų pinklių ir iš apgailėtinos padėties išgelbėkite ne tik save, bet ir artimiausius žmones.“

Šias G. Chapmano knygas galite rasti elektroninėje bibliotekoje www.ibiblioteka.lt.

Knygos viršelisGary Chapman. „Penkios meilės kalbos: kaip suprasti ir išmokti meilės kalbą“

Kiekvienas iš mūsų meilę išreiškiame ar ją priimame savo meilės kalba. Vieniems svarbu išgirsti palaikymo žodžius ar kuo daugiau laiko praleisti kartu su mylimu žmogumi, kitiems užtenka dovanų, rodomo paslaugumo ar švelnaus prisilietimo. Tad susipažinkite su penkiomis meilės kalbomis.

Remdamasis ilgamete šeimų konsultavimo patirtimi ir iliustruodamas ją konkrečiais savo klientų pasakojimais, dr. G. Chapmanas ne tik patars, kaip jaustis mylimiems, bet ir išmokys mylėti.

„Penkios meilės kalbos“ neabejotinai pakeis jūsų santykius su mylimu žmogumi.

Knygos viršelisGary Chapman. „Santykių keliai ir klystkeliai. Kaip išsaugoti santykius“

Nebijokite tikėtis sėkmės, išsivaduokite iš mitų pinklių ir iš apgailėtinos padėties išgelbėkite ne tik save, bet ir artimiausius žmones. Tarptautinio pripažinimo sulaukusių knygų autorius G. Chapmanas atskleidžia pagrindinius principus, padedančius atgaivinti santuoką, skatinančius asmenybės tobulėjimą bei darbą ir santarvę šeimoje.

Šeimų konsultantas, pastorius, bestselerio „Penkios meilės kalbos“ autorius G. Chapmanas teigia, kad meilė – mąstymo ir elgsenos būdas, o santykiams veiksmai, išreiškiami penkiomis meilės kalbomis, kur kas svarbesni už emocijas. Sujungęs patirtį ir teoriją autorius situacijas iliustruoja pavyzdžiais iš praktikos.

Knygos viršelisGary Chapman. „Penkios paauglių meilės kalbos. Kaip išmokti paauglio meilės kalbą“

Ši knyga – tai tarsi konsultacijų kabinetas, kuriame susitiksite su daugybe tėvų ir paauglių, leidusių pasidalyti jų kelione supratimo ir meilės link. Ilgametis šeimų konsultantas dr. G. Chapmanas pataria, kaip suprasti paauglio vaiko meilės kalbą ir sukurti teigiamus santykius su vaiku. Sužinokite, kaip meilė keičia paauglio suvokimą, malšina pyktį ir nustato ribas, kurioms reikia drausmės ar bausmės. Aptariamos svarbiausios paauglių gyvenimo problemos – tarp jų nepriklausomybės troškimas ir atsakomybė. Sužinokite, kokia tėvų meilės svarba emocinei, intelektinei, socialinei ir dvasinei paauglio raidai.

Knygos viršelisGary Chapman, Jennifer Thomas. „Penkios atsiprašymo kalbos. Kaip susitaikyti su tais, kuriuos mylime“

Šioje knygoje stengiamasi išryškinti atsiprašymo svarbą kasdieniame bendravime.

Net jei santykiai – kuo puikiausi, mes visi kartais suklystame. Padarome ar pasakome tai, dėl ko vėliau gailimės, ir įskaudiname tuos, kuriuos labiausiai mylime. Klaidą ištaisyti kartais būna itin sunku. Ištarti „atsiprašau“ dažniausiai nepakanka.

Klasika tapusios knygos „Penkios meilės kalbos“ autorius G. Chapmanas ir psichologė Jennifer Thomas atskleidžia naujus būdus, kaip veiksmingai spręsti konfliktus ir pataisyti pašlijusius santykius. Sužinosite, kaip paprastas atsiprašymas gali sutvirtinti draugystę, santuoką ir ryšius su artimaisiais.

Knygos viršelisGary Chapman, Ross Campbell. „Penkios vaikų meilės kalbos“

Ši knyga – tai savotiški meilės kalbų kursai tėvams, mokytojams ir kitiems žmonėms, mylintiems vaikus ir dirbančiais su jais.

Ilgametė abiejų autorių šeimų konsultavimo patirtis, iliustruojama konkrečiais pasakojimais, ir išmintingi patarimai padės išreikšti meilę vaikui suprantama meilės kalba ir pateiks daug pasiūlymų, kaip būti gerais tėvais.

Išmokime savo vaikams suprantama meilės kalba pasakyti „aš myliu tave“.

Žmonių santykiai nuostabūs tuo, kad jie nėra statiški. Visada yra galimybė padaryti juos geresnius. Kuriant artimesnius santykius su savo paaugliu ar suaugusiu vaiku gali prireikti nugriauti sienas ir statyti tiltus; tai labai sunkus, bet teikiantis atpildą darbas.

Knygos viršelisGary Chapman. „Atrask meilę iš naujo: kaip atgaivinti santykius“

Santuoka nėra statiška. Ji arba tvirtėja, arba byra.

„Mano, kaip santuokos patarėjo, viena iš pareigų yra suteikti vilties. Nesvarbu, ar jau gyvenate atskirai, ar tiesiog jaučiate, kad jūsų santuoka byra, privalote žinoti, kad nesate vieni ir kad vis dar yra vilties. Būtina žinoti, kad dėl santuokos verta kovoti.“

Santykių konsultanto dr. G. Chapmano knygoje rasite konkrečias istorijas, sužinosite, kaip keičiant save keičiasi santykiai šeimoje, kaip išgyventi pyktį ir nusivylimą partneriu, kur rasti jėgų ir padrąsinimo.

Primename, kad knygas skaityti galite 14 kalendorinių dienų, nespėjus perskaityti, šį terminą galima prasitęsti dar du kartus.

Linkime prasmingų skaitinių!