Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. gegužės 28 d.

Nacionalinės bibliotekos garso įrašų studija laukia ne tik melomanų

Nacionalinės bibliotekos lankytojai ir vėl gali save realizuoti dar kūrybiškiau. Jeigu ieškote tinkamų sąlygų savo muzikinėms idėjoms paversti tikrove, norite įrašyti tinklalaidę ar svajojate įrašyti muzikos kūrinį, padovanoti bičiuliui savo balsu įskaitytą garsinę knygą, įamžinti savo tekstus, eiles ar kitą kūrybą? O gal muzikuojate – vienas (-a) ar su grupe – ir pageidaujate įrašyti profesionaliai parengtą albumą ar dainą? Visa tai galite padaryti Nacionalinėje bibliotekoje.

Profesionaliai įrengtoje studijoje teikiamos aukštos kokybės specializuotos muzikos industrijų paslaugos. Studija pritaikyta kurti erdvinį 5.1 garsą, joje yra galimybė atlikti fortepijono įrašus skambinant nauju „Yamaha C-3X“ fortepijonu. Įrašytus kūrinius garso režisierius suredaguos pagal jūsų poreikius, atliks garso suvedimą ir paruoš leidybai.

Garso įrašų studija teikia garso įrašymo, redagavimo ir suvedimo paslaugas. Kviečiame įrašyti bet kokio žanro ar stiliaus muziką – nuo vokalo iki fortepijono. Taip pat garso įrašų studijoje vėl bus rengiamos švietimo programos, kviesime į edukacinius susitikimus, kuriuose lankytojai galės susipažinti su muzikos industrijomis, garso įrašų procesais ir praktiškai prisiliesti prie kūrybinių industrijų, iš naujo suvokiant žmogaus ir garso santykį.

Garso įrašų studijoje galite pasinaudoti šiomis paslaugomis:

Garso įrašymo paslauga skaičiuojama pagal individualius poreikius
Garso redagavimo paslauga 1 val. – 21,02 Eur (be PVM)
Garso suvedimo paslauga 1 val. – 21,02 Eur (be PVM)
Fortepijono nuoma 1 val. – 16,17 Eur (be PVM)
Audiokasečių įrašymas  1 val. – 14,83 Eur (be PVM)

Norėdami sužinoti daugiau, apžiūrėti Garso įrašų studiją ir visais kitais klausimais kreipkitės el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. +370 603 19 810.

SVARBU. Paslaugas atnaujinusi Nacionalinė biblioteka užtikrina, kad būtų laikomasi Vyriausybės nustatytų saugumo ir viešųjų patalpų dezinfekcijos reikalavimų, todėl įprastos fizinės paslaugos kol kas ribojamos. Naujausią informaciją rasite čia.

Dėkojame bibliotekos lankytojams už supratingumą, atsakingumą ir laukiame grįžtančių.