Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. birželio 22 d.

Birželio 22 d.: diskusija „Underground“ muzikos praeitis, dabartis ir perspektyvos“

XXI a. pradžioje, kalbant apie muziką, vis dar galima išgirsti sąvoką „underground“, nors manytina, kad šis reiškinys jau blėsta, ypač palyginti su praėjusiu šimtmečiu.

Ką tai galėtų reikšti? Kokią vietą „underground“ muzika užima įvairių teoretikų iškeltų meno pabaigos, ideologijų pabaigos, subjekto mirties idėjų kontekste? Kodėl išvis verta skirti dėmesio šiam reiškiniui ir kas apskritai slypi po šia sąvoka? Kodėl „underground“, specifiškas vakarietiškos sąmonės produktas, vėliau persikėlė į kitus kultūrinius kontekstus?

Paskaitoje-diskusijoje Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje šiuos ir kitus klausimus nagrinės muzikantas, filosofijos dėstytojas Algis Fediajevas.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Atsiprašome už nepatogumus.

Kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Trumpai apie renginį

Data birželio 22 d.
Laikas 18 val.
Vieta Kino salė, V a.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Trukmė 1 val.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“