Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. liepos 14 d.

Liepos 14 d.: baigiamasis „Fail Nights“ renginys

Iki šio pavasario ketverius metus Vilniuje buvo organizuojami atviri istorijų apie verslo ar projektų nesėkmes renginiai „Fail Nights“. Klaidų, pamokų ir pralaimėjimų istorijomis drąsiai dalijosi daugiau nei 150 pranešėjų: rašytojai, sportininkai, verslininkai, keliautojai, renginių organizatoriai, aktoriai, įvairių kitų specialybių atstovai. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyks baigiamasis „Fail Nights“ renginys, kuriame pasikalbėsime apie atvirumą kuriant pozityvią klaidų kultūrą.

Renginio metu bus pristatomas trumpas filmas apie praėjusius ketverius renginių ir istorijų metus bei vyks diskusija su savo istorijomis pasidalinusiais pranešėjais. Kalbėsime apie nesėkmių vaidmenį ugdant sveiką požiūrį į kūrybą ir karjerą ir pralaimėjimą kaip atsparumo sąlygą.

Po renginio visi dalyviai kviečiami aplankyti parodą „Feilų muziejus“, kurioje bus eksponuojami daiktai, padovanoti savo nesėkmių istorijas pasakojusių pranešėjų. Paroda ne tik kūrybiškai reziumuos jau įvykusius renginius ir juose skambėjusias istorijas, pamokas, įžvalgas, bet ir per skambėjusių istorijų drąsą ir simboliką kurs pozityvią klaidų kultūrą, kuri skatins sveiką požiūrį į procesą, kūrybą, karjerą ir gyvenimą.

Paroda veiks liepos 14–20 d. Nacionalinėje bibliotekoje ant centrinių laiptų.

Kviečiame dalyvauti ir patiems atvirai pasidalyti savo nesėkmės istorijomis ar įvykiais.

Trumpai apie renginį

Data liepos 14 d.
Laikas 16 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas būtina registracija ›
Organizatoriai MB „Nėra bilietų“
Rėmėjai Lietuvos kultūros taryba
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“