Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugpjūčio 31 d.

Nauja knygų ekspozicija „Į finansinę sėkmę“

Pinigai visais laikais buvo aukščiausių valstybės vadovų nesutarimų, o neretai ir karų priežastis. Šiandien kiekvienas nori rasti būdą, kaip tapti turtingam, būti apsirūpinusiam, leisti sau tai, ko norisi. Tačiau ne visi žino ir supranta, kaip tai pasiekti ir būti laimingam.

Tam, kad taptume turtingi ir sėkmingi, svarbiausia – mūsų mąstymas ir įsitikinimai. Bet kokios negatyvios emocijos, neigiamos mintys apie pinigus gali mus paversti skurdžiais. Jei žmogus nepradės teisingai mąstyti ir gerbti turtą, jam bus gerokai sunkiau turėti daug pinigų, gal ir visai neįmanoma. 

Turtingiausių pasaulyje žmonių stebėjimai parodė, kad net 80 proc. finansinės sėkmės lemia žmogaus įsitikinimai ir nuostatos, o tik 20 proc. – įgūdžiai ir žinios apie pinigų uždirbimo būdus. Jei nuostatos klaidingos, nepadės jokios žinios, nes žmogus tiesiog jų negebės pritaikyti.

Norite tapti finansiškai laisvas? Pirmiausia turite tam pasiruošti! Jau šiandien galite žengti pirmąjį žingsnį – skaitykite knygas apie turtą, sėkmę, pinigų dėsnius, praplėskite savo mąstymo galimybes ir rasite vis naujų būdų pinigams į savo gyvenimą pritraukti.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Socialinių mokslų skaitykloje (III a.) parengtoje ekspozicijoje galite susipažinti su leidiniais finansinės laisvės ir sėkmės tema. Socialinių mokslų skaityklos darbo laikas ›

Literatūros, esančios kituose Nacionalinės bibliotekos fonduose, sąrašą rasite čia ›

Norėdami rasti dar daugiau informacijos šia ir kitomis jums svarbiomis ar įdomiomis temomis, galite pasinaudoti socialinių ir humanitarinių mokslų informacijos paieškos konsultantų profesionalia pagalba (daugiau informacijos rasite čia ›) arba savarankiškai naudotis portalu ibiblioteka.lt.