Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugsėjo 9 d.

Rugsėjo 9 d.: nemokama filmo „Olegas“ peržiūra Nacionalinėje bibliotekoje

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vėl atnaujinamas kino peržiūrų ir susitikimų su kino kūrėjais ciklas „Kinas kalba“. Legali kino platforma www.kinofondas.lt grįžta su rudens peržiūrų ciklu. Svečius kalbins mūsų draugas – aktorius Mindaugas Papinigis.

Kada ir kas?

Rugsėjo 9 d. 17.30 val. – pagal tikrą istoriją sukurtas filmas @Olegas (rež. Juris Kursietis). Tai įtempto siužeto emigracijos drama kiekvienam, kuris susidūrė su draugų ar artimųjų išvykimu.

Pagal tikrą istoriją sukurtoje dramoje emigrantas Olegas (Valentinas Novopolskis) Briuselio priemiestyje nelegaliai dirba mėsininku. Jis puikiai išmano savo amatą, tačiau po vieno nelaimingo atsitikimo yra atleidžiamas. Darbą ir stogą virš galvos Olegui pasiūlo geranoriškai nusiteikęs lenkas Andrzejus (Davidas Ogrodnikas). Apsigyvenęs su panašaus likimo žmonėmis, Olegas supranta, kad pagalba buvo tik masalas. Vyras tampa kriminalinio pasaulio ir savo praeities įkaitu.

Plačiau apie filmą: kinofondas.lt/filmas/olegas/

Ką išgirsi ????

Svečiuose – prodiuseris Lukas Trimonis.

Dalyvavimas  

Renginys nemokamas. BŪTINA REGISTRACIJA: https://bit.ly/3bex2GO

Vietų skaičius ribotas, todėl prašome registruotis atsakingai.

Svarbu

Renginyje dalyvių skaičius ribojamas.  Viso renginio metu privaloma dėvėti veidą ir nosį dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius, veido skydelius). Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Saugokime save ir kitus.

Trumpai apie renginį

Data

rugsėjo 9 d.

Laikas

17.30 val.

Vieta

Konferencijų salė, V a.

Dalyvavimas

Būtina registracija

Trukmė

2,5 val.

Organizatoriai

AVAKA, Kino fondas, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“