Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugsėjo 8 d.

Nacionalinėje bibliotekoje sutikti leidyklos „Tyto alba“ autoriai

Kaip ir kiekvienais metais, šį rudenį leidykla „Tyto alba“ pakvietė į susitikimą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje su reikšmingiausiais leidyklos autoriais. Šiemet spaudos konferencijoje buvo pristatyta kaip niekad plati literatūros žanrų įvairovė: grožinė literatūra, eseistika, poezija, memoristika ir kita.

Dauguma pristatytų knygų skaitytojų rankas pasieks dar iki Naujųjų metų, šiuo metu jau galima skaityti Violetos Palčinskaitės elėraščių rinkinį „Ką padarė šokių salė“ ir Genovaitės Bončkutės-Petronienės psichoterapinį romaną „Pakelk mane aukštai“. Leidyklos „Tyto alba“ vadovė Lolita Varnavičienė pažymėjo, kad karantinas – kūrybingas laikas, nes galima džiaugtis naujų projektų ir knygų gausa.

Knygas spaudos konferencijoje pristatė Rimantas Kmita, Gediminas Kulikauskas, Donaldas Kajokas, Genovaitė Bončkutė-Petronienė, Donatas Katkus drauge su Rasa Murauskaite, Aidas Puklevičius, Vaidas Jauniškis, Violeta Palčinskaitė, Eglė Aukštakalnytė-Hansen, Gina Viliūnė, Tomas Dirgėla.

Kviečiame žiūrėti vaizdo įrašą ir sužinoti, ką „Tyto alba“ žada rudens ir žiemos literatūros sezonui.

Daugiau nuotraukų  ›