Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugsėjo 29 d.

Rugsėjo 29 d.: monografijos „Teorinė oikonomijos samprata“ pristatymas

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje bus pristatoma Dainiaus A. Butauto monografija „Teorinė oikonomijos samprata, metodologija ir principai. Atnaujinta ekonomikos koncepcija“. Renginyje dalyvaus knygos autorius.

Leidinys skirtas norintiesiems geriau suprasti ekonomikos teoriją. Autorius įsitikinęs, kad jį perskaičiusieji mokės geriau tvarkyti asmeninius finansus, orientuotis socialinėje ekonominėje tikrovėje, gebės geriau viešai diskutuoti svarbiomis socialinėmis ekonominėmis temomis ir kitais klausimais.

Pasak D. A. Butauto, šioje knygoje išsakytos mintys – pirmas žingsnis link orios, saugios, rūpestingai daiginamos ir tvariai auginamos ekonomikos.

Prašome registruotis ir dalyvauti: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 29 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Pažinimo erdvė, V a., 535 kab.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas registracija: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“