Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. spalio 22 d.

Spalio 22 d.: švietimo projekto „Teisė kiekvienam“ paskaita „Teisinės problemos darbe – kaip apsiginti?“

Mykolo Romerio teisės mokykla ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka tęsia unikalų projektą „Teisė kiekvienam“. Jo tikslas – supažindinti visuomenę su aktualiausiais teisiniais klausimais, sudaryti galimybę nemokamai individualiai konsultuotis su įvairių sričių teisininkais. Kviečiame visus norinčius dalyvauti teisinėse paskaitose aktualiomis temomis.

Šią ciklo paskaitą skaitys Mykolo Romerio universiteto Teisės mokyklos lektoriai advokatas prof. dr. Vilius Mačiulaitis ir Darbo ginčų komisijos narė Rasa Grigonienė. Paskaitoje „Teisinės problemos darbe – kaip apsiginti?“ bus kalbama apie darbuotojų teisių pažeidimus, dažniausiai pasitaikančius atvejus ir galimus sprendimus. Paskaitos dalyviai taip pat išgirs pasiūlymų, kaip tinkamai pasirengti individualių darbo ginčų nagrinėjimui Darbo ginčų komisijoje.

Po kiekvienos paskaitos bibliotekoje vyks teisinės konsultacijos. Interesantus konsultuos patyrę administracinės, civilinės, baudžiamosios, darbo, vartotojų ir kitų teisės sričių praktikai ir advokatai, prie jų prisidės ir studentai. Kompleksiniai klausimai bus registruojami ir sprendimų bus ieškoma papildomose konsultacijose.

Trumpai apie renginį

Data
spalio 22 d.
Laikas
17.30 val.
Vieta
Valstybingumo erdvė, II a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai
Mykolo Romerio universitetas, Mykolo Romerio universiteto Teisės mokykla
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“ ›
Svarbu
Laikantis saugumo reikalavimų dalyvių skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.