Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2021 m. gegužės 27 d.

Nacionalinė biblioteka vėl organizuoja nemokamas ekskursijas po biblioteką

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka vėl kviečia į nemokamas ekskursijas. Lydimi gido, susipažinsite su bibliotekos erdvėmis ir paslaugomis, sužinosite pastato istoriją. Ekskursijos trukmė – apie 1 val. Ekskursijos vedamos organizuotoms 5–10 asmenų grupėms lietuvių, rusų, anglų kalbomis.

Organizuotoms grupėms į ekskursijas birželio mėnesį kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Dėl ekskursijų vaikų ir mokinių grupėms kreipkitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Jei turite klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Prieš atvykstant į Nacionalinę biblioteką, prašome susipažinti su svarbiausia informacija apie karantino metu taikomus apribojimus ir reikalavimus lankytojams.

SVARBU! Prieš ekskursiją jos iniciatorius el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. turi pateikti dalyvių sąrašą su šiais dalyvių duomenimis:

  • vardas, pavardė;
  • telefono ryšio numeris (asmeninis, darbo, kitas).

Administracija pasilieka teisę atšaukti numatytą ekskursiją dėl Nacionalinėje bibliotekoje vykstančių renginių. Dėkojame už supratimą ir laukiame jūsų.

Naudokitės atnaujintomis paslaugomis!