Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Iliustracija 2022 m. balandžio 6 d.

Nemokamos ekskursijos po Nacionalinę biblioteką

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka vėl kviečia į nemokamas ekskursijas pavienius lankytojus ir organizuotas grupes. Lydimi gido susipažinsite su bibliotekos erdvėmis ir paslaugomis, sužinosite pastato istoriją. Ekskursijos trukmė – apie 1 val. Ekskursijos vedamos lietuvių, rusų, anglų kalbomis.

Ypač laukiame karo pabėgėlių iš Ukrainos. Jei pažįstate tokių žmonių, padėkite jiems užpildyti registracijos formą ir padrąsinkite atvykti į biblioteką pirmai pažinčiai. Asmenims, kalbantiems tik rusų kalba, yra parengta registracijos forma šia kalba. Pirmąją  ekskursiją ukrainiečiams siūlome balandžio 24 d. 16 val.

Kviečiame registruotis internetu (rusų kalba) 

Primename, kad organizuotas grupes kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Dėl ekskursijų vaikų ir mokinių grupėms kreipkitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Jei turite klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Atėjus į Nacionalinę biblioteką maloniai kviečiame striukes ir paltus palikti savitarnos spintelėse, esančiose II aukšte priešais Registracijos ir informacijos punktą (užraktai aktyvuojami 1 euro monetomis; yra pinigų keitimo automatas). Tada kviečiame grįžti į vestibiulį, čia jus pasitiks gidas.

Administracija pasilieka teisę atšaukti numatytą ekskursiją dėl Nacionalinėje bibliotekoje vykstančių renginių.

Dėkojame už supratimą ir laukiame jūsų.