Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Iliustracija 2023 m. vasario 7 d.

Nacionalinėje bibliotekoje duris atveria knygynas

Vasario 7 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje atidarytas knygynas (II a. prie Registracijos ir informacijos punkto), jame prekiaujama Nacionalinės bibliotekos ir 2023 m. prie jos prisijungusio Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro leidiniais. Lankytojus kviečiame įsigyti naujų ir anksčiau išleistų mokslo ir mokslo populiarinamųjų leidinių, enciklopedijų, dvikalbių ir daugiakalbių terminų, lingvistinių žodynų, albumų, bibliografinių ir kitų leidinių, periodinių žurnalų „Gimtoji kalba“ ir „Tarp knygų“.

Leidinius galima įsigyti leidėjo kaina ir atsiskaityti už juos patogiu būdu – grynaisiais arba banko kortele. Knygynas dirbs bibliotekos darbo valandomis: pirmadieniais–penktadieniais 8.00–19.00 val., šeštadieniais, sekmadieniais 10.00–18.00 val.

Norimas knygas galima įsigyti ir internetu www.melc.lt. Užsakyti leidiniai pristatomi per kurjerių tarnybą, yra galimybė atsiimti patiems bibliotekos knygyne.

Atkreipiame dėmesį, kad vasario 23–26 d. vyksiančioje Vilniaus knygų mugėje tradicinį Nacionalinės bibliotekos stendą parodų centre „Litexpo“ pakeis jungtinis atnaujintas Nacionalinės bibliotekos ir Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro stendas (5.D21) 5 salėje. Daugiausia dėmesio jame bus skiriama leidiniams – be anksčiau išleistų, bus pristatytos ir 2023 m. naujienos. Kaip ir kasmet kviesime į knygų pristatymus, diskusijas ir susitikimus su autoriais stende.

Lauksime apsilankant naujajame knygyne ir Vilniaus knygų mugėje.