Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2023 m. vasario 10 d.

Kviečiame dalyvauti „EBSCO Publishing“ duomenų bazės nuotoliniuose mokymuose

Mokymuose susipažinsite su EBSCO duomenų bazės paslaugomis. Mokymai skirti studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems, kurie domisi ir naudojasi duomenų bazėmis. Mokymai vyks anglų kalba per „Zoom“ platformą.

Siūlomos šios mokymų temos:

Discover advanced functions of My EBSCOhost Folder. Šiame seminare sužinosite, kaip „EBSCOhost“ arba „EBSCO Discovery Service“ platformose pasiekiamas aplankas „My EBSCOhost“ gali padėti grupuoti turimus tyrimų duomenis, kaip susikurti savo paskyrą ir ją valdyti: eksportuoti pasirinktą duomenų bazės turinį, bendrinti jį kitiems ir kaip sukurti savo specializuotus aplankus.

Searching Business Source. Mokymai skirti ieškantiems patikimos informacijos moksliniam darbui. Sužinosite apie įvairias galimas paieškos strategijas verslo duomenų bazėje „EBSCO Business Source“.

Searching Academic Search. Mokymai skirti ieškantiems patikimos informacijos moksliniam darbui. Šioje sesijoje bus apžvelgtos galimos paieškos strategijos „EBSCOhost“ platformoje, „Academic Search“ duomenų bazėje.

Daugiau informacijos apie duomenų bazės EBSCO mokymus rasite oficialioje svetainėje. Joje taip pat rasite ankstesnių seminarų įrašus, kuriuose daugiau sužinosite apie EBSCO programėlę bei kitus naudingus duomenų bazės įrankius.

Registruokitės, prisijunkite ir dalyvaukite mokymuose, kuriuose daugiau sužinosite apie duomenų bazes ir jų galimybes.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos prenumeruojamose užsienio duomenų bazėse naršykite ir būdami ne bibliotekoje – prisijunkite per nuotolinę prieigą „EZproxy“ su skaitytojo pažymėjimo numeriu. Atsivėrusiame lange duomenų bazių sąraše rinkitės Duomenų bazė EBSCO Publishing, Duomenų bazė Academic Search Ultimate, Duomenų bazė Business Source Ultimate.

Visų Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamų duomenų bazių sąrašą rasite čia.