Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Parodos iliustracija

Eglės Mėlinauskienės fotografijų paroda „Diagnozė“

2023 m. rugsėjo 11 d. – rugsėjo 17 d.

Paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ steigėjos Eglės Mėlinauskienės fotografijų parodą „Diagnozė“ Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje.

Rugsėjis pasaulyje minimas kaip vaikų onkologijos mėnuo ir žymimas auksiniu kaspinu. Paramos ir labdaros fondas „Mamų unija“ jau 15 metų mini šį mėnesį: Lietuvos žmonės, užsienio lietuvių bendruomenės, įmonės susivienija bendram tikslui – skleisti palaikymo žinutę visuomenei apie vaikų onkologiją ir su ja susijusias problemas, apie galimybę padėti vaikams sveikti.

Visą „Mamų unijos“ rugsėjo mėnesio renginių programą kviečiame apžvelgti čia.

Pernai vaikų onkologijos mėnesio simboliu „Mamų unijos“ fondas pasirinko auksinę žuvelę, iš pasakų atpažįstamą kaip norų išpildytoją. Taigi, rugsėjis tapo „Mamų Unijos“ auksinės žuvelės mėnesiu. Manome, kad auksinė (tauraus metalo spalva) atspindi brangiausius mūsų gyvenime žmones vaikus, o žuvelės motyvas siejasi su „Mamų unijos“ fondo logotipu – jį sudaro keturios žuvelės, saugančios ikriuką. „Mamų unija“ siekia keisti visuomenės požiūrį į vėžiu sergančius vaikus: ne gailėtis, ne stigmatizuoti, o palaikyti, padrąsinti ir paremti juos.

Fotografijų parodą lankytojai galės apžiūrėti ant Nacionalinės bibliotekos centrinių laiptų rugsėjo 11–17 d. bibliotekos darbo laiku.

Daugiau apie fondo veiklą skaitykite „Mamų unijos“ interneto svetainėje ir „Facebook“ paskyroje.

Trumpai apie renginį

Data
rugsėjo 11–17 d.
Laikas
bibliotekos darbo laiku.
Vieta
bibliotekos centriniai laiptai
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Daugiau informacijos
„Mamų unijos“ interneto svetainėje ir „Facebook“ paskyroje
Organizatorius
Paramos ir labdaros fondas „Mamų Unija“