Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Andriaus Tapino knygos „Genijai, pasipūtėliai ir žmogžudžiai: Senieji Meistrai ir jų paveikslų paslaptys“ pristatymas 

2024 m. balandžio 4 d. 18.30 val. – 20.00 val.

Maloniai kviečiame į Andriaus Tapino knygos „Genijai, pasipūtėliai ir žmogžudžiai. Senieji Meistrai ir jų paveikslų paslaptys“ pristatymą drauge su publicistu Aidu Puklevičiumi.

„Darau kažką naujo ir man labai įdomaus. Esu ne tik užsibrėžęs gyvai pamatyti visus XVII amžiaus pradžios Italijos tapybos genijaus Caravaggio paveikslus, bet ir sudėti savo įspūdžius į interaktyvų istorinį pasakojimą su vaizdo įrašų segmentais, paveikslų analize ir netgi šiek tiek prozos, kuri vėliau gal virs kuo nors didesniu“, – pirmame paveikslų analizių įraše savo prenumeratoriams rašė Andrius Tapinas.

Ir dabar, nepraėjus nė metams, tas virsmas įvyko – Vilniaus knygų mugėje pristatytas pirmasis Andriaus Tapino dailės kūrinių analizių albumas „Genijai, pasipūtėliai ir žmogžudžiai. Senieji Meistrai ir jų paveikslų paslaptys“, kuriame garsiausių dailininkų – Campino, Bellinio, Botticellio, Claude, Rafaelio, Bruegelio, Caravaggio, žinoma, ir kitų menininkų tapybos šedevrai.

Šį kartą atverti paveikslų paslapčių kviečiame į Lietuvos nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką. Apie knygoje išdėstytas neįtikinamiausias istorijas ir užgimusį susižavėjimą daile autorius kalbėsis su publicistu Aidu Puklevičiumi.

Renginyje bus galimybė įsigyti knygą ir gauti autoriaus autografą. Atsiskaityti už knygą galima tik banko kortele.

Renginys nemokamas.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 4 d.
Laikas
18.30 val.
Vieta
erdvė prie vitražo, III a.
atrijus, V a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“