Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Blogos Katės koncertas Nacionalinėje bibliotekoje

2022 m. sausio 21 d. 19.00 val. – 20.00 val.

Kamerinės popmuzikos atlikėja Bloga Katė (tikrasis vardas – Gabrielė Dzekunskaitė) sausio 21 d. 19 val. jau antrąkart surengs pasirodymą Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Muzikavimo erdvėje (V a.).

Daugelis koncerte skambėsiančių dainų buvo sukurtos nedidelėje Nacionalinės bibliotekos studijoje, čia jų „gimimo“ vieta. Muzikavimo erdvė jau keletą metų yra atlikėjos ramybės ir kūrybos oazė, į kurią šia išskirtine proga Bloga Katė nori pakviesti ir klausytojus.

Apie atlikėją

2019 m. pradėjusi solinę karjerą, Gabrielė jau išleido du albumus. Atlikėja didžiuojasi neįsileidusi į savo kūrybą svetimų rankų ir viską – nuo kūrybos iki leidybos – įvykdžiusi principu „pasidaryk pats“. Šiems metams įsibėgėjus planuoja leisti naują albumą.

Gabrielės dainos jautrios ir stiprios. Nors ji kalba apie asmeninį santykį su pasauliu, klausytojas yra kviečiamas pamiršti atlikėjos figūrą ir dainas išgirsti ar pamatyti savo individualioje šviesoje. Meilė, džiaugsmas, praradimas, vietos šioje Žemėje paieškos – visa tai yra universalios patirtys, kurias reflektuoja Gabrielė.

Kalbėti apie kūrybą galima, tačiau geriau jos tiesiog pasiklausyti: SpotifyYoutubeBandcampFacebookInstagram.

Laukiame koncerte. Nepamirškite užsiregistruoti

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galiojantį galimybių pasą arba kitą jam prilygstantį dokumentą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami.

Uždarose erdvėse vyksiančiuose renginiuose visi vyresni nei šešerių metų žiūrovai ir dalyviai, personalas privalo renginio metu dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius. Nuo to atleidžiami tik neįgalumą turintys žmonės, kurie to daryti negali dėl savo sveikatos būklės. Tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį. Taip pat dalyviai turi laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie koncertą

Data
sausio 21 d.
Laikas
19 val.
Vieta
Muzikavimo erdvė, V a.
Dalyvavimas
būtina išankstinė registracija
Trukmė
1 val.
Organizatorė
Gabrielė Dzekunskaitė
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“