Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Edukacinis spektaklis vaikams „Rudenėlio kaip nebūta“

2022 m. sausio 27 d. 16.30 val. – 16.50 val.

Sausio 27 d. 16.30 val. lėlių teatro studija „Berniukas Žirniukas“ kviečia šeimas su 3–5 metų mažyliais kūrybiškai praleisti vakarą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje ir dalyvauti edukaciniame spektaklyje „Rudenėlio kaip nebūta“. Spektaklis vyks Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Renginių erdvėje, 103 kab.

Kartu su vaikais poeto Martyno Vainilaičio eilėraštuką paversime spektakliu: susipažinsime su pačia knygele, drauge sukursime dalį rekvizito, paruošime sceną, šviesas, išsiaiškinsime paslaptį, kas teatre yra svarbu.

Mažieji žiūrovai taip pat pamatys ir galutinį rezultatą – trumpą stalo teatro spektaklį, kuriame vaidina paprasti, namuose esantys daiktai ir priemonės.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galiojantį galimybių pasą arba kitą jam prilygintą dokumentą. Galimybių pasas reikalingas ir vaikams nuo 12 metų. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio.

Uždarose erdvėse vyksiančiuose renginiuose visi vyresni nei šešerių metų žiūrovai ir dalyviai, personalas privalo renginio metu dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius. Nuo to atleidžiami tik neįgalumą turintys žmonės, kurie to daryti negali dėl savo sveikatos būklės. Tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį. Taip pat dalyviai turi laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
sausio 27 d.
Laikas
16.30 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Renginių erdvė, I a., 103 kab.
Trukmė
20 min.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“