Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 22 d.

Nacionalinės bibliotekos skaitytojams, pasiskolinusiems knygų

Primename, kad iki balandžio 27 d. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka laikinai aptarnauja lankytojus tik nuotoliniu būdu, šiomis dienomis nevyksta ir renginiai.

Ką daryti, jei norite grąžinti pasiskolintas knygas?

Prie bibliotekos centrinio įėjimo yra knygų grąžinimo dėžė, kurioje visą parą galite palikti perskaitytas knygas. Jei praėjo tik 30 dienų po pasiskolinimo – prasitęsti galima bibliotekos elektroniniame kataloge pasirinkus nuorodą „mano sritis“ ir prisijungus nurodant skaitytojo pažymėjimo numerį ir slaptažodį.

Jei gavote elektroninį laišką apie artėjantį knygos grąžinimo terminą, norėdami pratęsti leidinį spauskite laiške esančią nuorodą. Jei jau išnaudojote visas galimybes – nenusiminkite. Norime pažymėti, kad delspinigiai nebus skaičiuojami visą karantino laikotarpį ir tris savaites jam pasibaigus.

Kur kreiptis?

Jei turite klausimų dėl paslaugų, juos galite užduoti „Klausk bibliotekininko“, o informaciją, kaip paslauga pasinaudoti, rasite čia ›.

Nacionalinė biblioteka atidžiai stebi situaciją ir, pasikeitus aplinkybėms, pateiks atnaujintą informaciją apie teikiamas paslaugas.

Dėkojame už bendradarbiavimą.