Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. balandžio 5 d.

Tiesioginė transliacija „Sveikas gyvenimo būdas – mada ar būtinybė?“

Balandžio 5 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos mini studijoje surengta tiesioginė transliacija „Sveikas gyvenimo būdas – mada ar būtinybė?“

Pirmoji tiesioginės transliacijos dalyvė – knygos „Balansas: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms“ bendraautorė Aistė Šeibokaitė – žiūrovams pasakojo apie sveiko maisto svarbą, angliavandenių vartojimo teigiamą ir neigiamą poveikį, taip pat patarė, kokius maisto produktus reikėtų vartoti dažnai, o kokių geriau vengti.

Antrasis tiesioginės transliacijos svečias – sertifikuotas „Insanity“ treneris, vienas iš „MyHero“ sporto bendruomenės įkūrėjų, sveiko gyvenimo būdo propaguotojas Ignas Bakėjus papasakojo apie lietuvių sportinius įpročius, taip pat atsakė į klausimą, kodėl apskritai žmogui reikia sportuoti ir judėti. I. Bakėjus pabrėžė, kad svarbu domėtis ne tik kūno sveikata, bet ir vidiniu sąmoningumu, savęs tobulinimu.

Tiesioginė transliacija sulaukė didelio bibliotekų bendruomenės dėmesio ir įrodė, kad rūpintis savo judėjimo įpročiais verta. Kaip sakė treneris Ignas Bakėjus, kad įvyktų pokyčių, reikalingi trys veiksniai – sportas, mityba ir sąmoningumas.

Transliacijos įrašas: