Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. birželio 3 d.

Suteikta laikina prieiga prie duomenų bazės „MarketLine Advantage“

Iki 2016 m. birželio 30 d. Nacionalinei bibliotekai suteikta prieiga prie duomenų bazės MarketLine Advantage, kurioje pateikiami ekonomikos, verslo, prekybos ir kt. duomenys. Joje rasite informacijos apie įvairių šalių ekonominius ir demografinius rodiklius, kompanijų ekonominę analizę, rinkos duomenis, pramonės šakas ir kt. Taip pat galėsite naudotis 7 interaktyviais įrankiais – analizuoti, lyginti įmonių makroekonominius, finansinius duomenis, šalių ir miestų demografinę statistiką, atlikti įmonių SSGG (SWOT) analizę ir kt.

Prie duomenų bazės galima prisijungti ir iš Nacionalinės bibliotekos svetainės, pasirinkus nuorodą ATRADIMAI > Duomenų bazės > Užsienio > Terminuotos prieigos duomenų bazės. Ji pasiekiama naudojantis visais registruotais Nacionalinės bibliotekos kompiuteriais.

Jeigu norite Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamomis užsienio ir terminuotos prieigos duomenų bazėmis naudotis ne bibliotekoje, registruokitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (laiške parašykite savo vardą, pavardę, Nacionalinės bibliotekos vartotojo pažymėjimo numerį ir savo el. pašto adresą). Daugiau informacijos »