Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. liepos 31 d.

Atrask populiariausias bibliotekose knygas portale ibiblioteka.lt

Jau tapo gražia tradicija, kad kiekvieną vasarą asociacija LATGA, skirstydama kompensacinį atlyginimą už knygų ir kitų leidinių panaudą bibliotekose, parengia populiariausių autorių ir jų kūrinių bibliotekose sąrašus. Šią vasarą paskelbtus populiariuosius skaitinius galite skaityti ne tik knygų namuose, bet ir be jokių rūpesčių atrasti portale ibiblioteka.lt.

2018 m. populiariausiųjų lietuvių grožinės literatūros knygų dešimtuko viršūnėje – Irenos Buivydaitės knyga „Tikros ir netikros seserys“, antroje vietoje – Jurgio Kunčino „Tūla“, trečioje – Jolitos Herlyn „Angelai neverkia“. Šio dešimtuko lyderė – Gina Viliūnė, į knygų dešimtuką pateko net keturios šios rašytojos knygos – „Imperatoriaus meilužė“, „Anos lobis“, „Karūna be karaliaus“ ir „Magdalė, smuklės merga“. Į dešimtuką pateko Alvydo Šlepiko romanas „Mano vardas – Marytė“ ir Linos Ever „Neišryškinta juostelė“.

Skaitomiausia knyga užsienio grožinės literatūros kategorijoje – Kathryn Taylor ciklo „Daringamo dvaras“ knyga „Paveldėjimas“, antroje vietoje – Rūtos Šepetys „Druska jūrai“, trečioje – Tessos Gerritsen „Aš žinau paslaptį“. Visas šias dešimtuko viršūnėje esančias knygas galite skaityti ibiblioteka.lt. Taip pat į knygų dešimtuką pateko trys Lucindos Riley knygos – „Šešėlio sesuo“, „Septynios seserys“ ir „Audrų sesuo“.

Niekad nesinaudojote ibiblioteka.lt, bet norite išbandyti šią paslaugą? E. knygas gali skaityti visi, turintys LIBIS skaitytojo pažymėjimą ar užsiregistravę portale ibiblioteka.lt. Prisijungti prie ibiblioteka.lt galite bet kurioje erdvėje, kur yra interneto ryšys, naudodamiesi jums patogiu įrenginiu. Daugiau informacijos rasite čia ›

2018 m. populiariausių lietuvių ir užsienio autorių grožinės literatūros knygų sąrašą rasite čia ›

Malonaus skaitymo!