Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 20 d.

ibiblioteka.lt: knygos apie asmeninius finansus

Susiklosčius nepalankioms ekonominėms sąlygoms, stengiamės tinkamai paskirstyti pajamas ir mažinti išlaidas, kad turėtume pakankamai pinigų svarbiausiems gyvenimo poreikiams tenkinti. Kad galėtume visada išlaikyti reikiamą pragyvenimo lygį, labai svarbu mokėti valdyti asmeninius finansus. Norite tapti finansiškai laisvas? Turite tam pasiruošti! Jau šiandien ženkite pirmąjį žingsnį – skaitykite knygas apie turtą, pinigų dėsnius, sėkmę. Pradėkite nuo knygų apie sėkmę – sėkmingi žmonės paprastai būna laimingi ir turtingi. Sėkmės raktas – pozityvus mąstymas. Jis padeda įgyvendinti svajones, turėti viltį, nugalėti neviltį ir atgauti drąsą bei pasitikėjimą savimi. 

Ir per karantiną Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka yra visų biblioteka! Nors galime jus pakviesti apsilankyti tik virtualiai, suteikiame galimybę rasti kelią į finansinę laisvę ir sėkmę! Apsilankę portale ibiblioteka.lt ir perskaitę bent vieną rekomenduojamą knygą, gal nuspręsite toliau gilintis į šią temą? Vadinasi, asmeniniai finansai ir sėkmė jums tikrai rūpi!

Knygos viršelisHal Elrod Mano nuostabus rytas

Kasdienis įprotis, keičiantis mąstymą ir gyvenseną, pakreips jūsų gyvenimą norima linkme: pagerės sveikata, finansinė padėtis, tarpusavio santykiai ir kitos gyvenimo sritys. Perskaitę šią knygą, galbūt ryšitės išbandyti autoriaus siūlomą trisdešimties dienų Mano nuostabaus ryto programą ir kasdien maksimaliai išnaudosite galimybes.

Knygos viršelisJames Altucher „Pasirink save: būk laimingas, uždirbk milijonus, įgyvendink savo svajones

Autorius siunčia paprastą žinutę: niekas už jus nenuspręs, kas jums geriausia, kaip įgyvendinti svajones, atrasti asmeninę laimę ir uždirbti tiek, kiek norisi. Knygoje pateikiama daugybė atvejų, interviu, pavyzdžių ir idėjų, atskleidžiančių alternatyvių būdų, kaip surasti kelią į asmeninę sėkmę.

Knygos viršelisDale Carnegie „Kaip sėkmingai ir be streso priimti permainas ir patiems jas inicijuoti“

Sėkmė žmogaus gyvenime nėra pastovi, ji nuolat keičiasi. Siekdami didesnio pasisekimo, privalome būti pasirengę ne tik priimti permainas, bet ir patys jas inicijuoti. Kodėl žmonės priešinasi permainoms, kodėl būtinas atvirumas naujoms idėjoms, atskleis pozityvaus mąstymo autoritetas Dale‘as Carnegie‘s ir jo pasekėjai.

Knygos viršelisRobert T. Kiyosaki „Turtingas tėtis, vargšas tėtis

Pasaulyje puikiai pažįstamas asmeninių finansų valdymo guru Robertas T. Kiyosakis tarptautinio pripažinimo sulaukusioje knygoje dalijasi patirtimi ir unikaliomis idėjomis grįstu modeliu. Tai esminiai principai, keičiantys ne tik požiūrį į pinigus, bet ir kiekvieno siekiančio finansinės gerovės gyvenimą.

Knygos viršelisRobert T. Kiyosaki „Turtingojo tėčio pinigų srauto kvadrantas: finansinės laisvės vadovas“

Suradęs sėkmės receptą, autorius dalijasi juo su tais, kurie gyvenime siekia pokyčių, tobulėjimo ir finansinės sėkmės. Skatina mus pažvelgti giliau – ar dabartinis gyvenimas daro mus laimingus, ar jaučiamės finansiškai saugūs? Čia rasite patarimų, kurių negausite nei mokyklose, nei universitetuose.

Portale ibiblioteka.lt knygas gali skaityti kiekvienas turintis LIBIS skaitytojo pažymėjimą.