Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. birželio 17 d.

Birželio 3, 10, 17 d.: edukacinis ciklas „Tinkamas susitelkimas – kelias būti savimi“

Nutildžius vidinę sumaištį, paleidus įtampą, nerimą, blogus ateities scenarijus, daug paprasčiau sąmoningai ir tinkamai keliauti į save. Birželio mėnesį kviečiame į edukacinį ciklą „Tinkamas susitelkimas – kelias būti savimi“, kurio dalyviai vis giliau panirs į asmeninio psichologinio pasaulio pažinimą.

Edukacijų dalyviai bus mokomi sąmoningai valdyti dėmesį, suvokti vidinį potencialą, praplėsti vidinės kultūros akiratį ir leistis pažinimo taku į meninės kūrybos ir filosofinių tradicijų sąsajas. Dėmesio valdymo technikos suteikia galimybę tapti sąmoningesniu ir labiau išsilavinusiu žmogumi. Kiekvienam sudaromos palankios sąlygos nurimti, susikaupti ir kūrybiškai išsiskleisti kasdienėje veikloje.

Naudojami susitelkimo valdymo metodai dalyviams bus naudingi kaip savirefleksija, nes ji padeda išryškinti esminius asmenybės bruožus ir ugdyti analitinį mąstymą. Gilesnis savęs pažinimas leidžia geriau suprasti aplinkinį kultūros pasaulį, gebėti priimti ir vadovautis gyvenime naujai atrastomis vertybėmis.

Jau daugelį metų pasaulio mokslininkai atlieka tyrimus, kaip dėmesingumo pratybos veikia žmogaus protą. Reguliariai praktikuojant tinkamą susitelkimą įgaunama vertingos patirties, atpažintos geriausios žmogiškosios savybės leidžia padėti ir kitiems žmonėms tapti savimi.

Į edukaciją būtina registruotis:

SVARBU! Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams rekomenduojama dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginius

Data
birželio 3, 10, 17  d.
Laikas
12 val.
Vieta
Meno erdvė, V a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis:
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“