Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Šventinis koncertas „Kalėdų belaukiant“

2023 m. gruodžio 17 d. 15.00 val. – 16.30 val.

Norite pasisemti kalėdinės nuotaikos artėjančioms šventėms? Gruodžio 17 d. (sekmadienį) 15 val. Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) operos solistai stažuotojai kviečia į nemokamą šventinį koncertą „Kalėdų belaukiant“ Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje.

Prie garsiojo bibliotekos vitražo jums dainuos sopranai Gabrielė Bukinė, Emilija Finagejevaitė, Greta Keraitė ir Ugnė Matukaitytė, mecosopranai Aurelija Stasiulytė, Evelina Volodkovič ir bosas Joris Rubinovas. Šiuos jaunus žmones žiūrovai jau mato LNOBT spektakliuose, o solistė G. Bukinė neseniai laimėjo tarptautinį K. Taev jaunųjų operos dainininkų konkursą, netrukus debiutuos atlikdama Violetos vaidmenį puošniojoje LNOBT „Traviatoje“.

Koncerto programoje – kalėdinės dainos, romansai ir operų arijos. Solistams akompanuos LNOBT koncertmeisterė Olga Eleonora Taškinaitė.

Tereikia atverti Nacionalinės bibliotekos duris, pakilti baltais marmuro laiptais į viršų, kad ant peties nusileidęs muzikos angelas palydėtų į gražiausias metų šventes.

Iki pasimatymo!

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 17 d.
Laikas
15 val.
Vieta
atrijus, erdvė prie vitražo, III a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Organizatoriai
LNOBT ir Nacionalinė biblioteka
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“