Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Licėjaus dienos: muziejaus edukacinė erdvė – pagalba mokytojui

2021 m. spalio 15 d. 10.30 val. – 15.00 val.

Literatūrinis A. Puškino muziejus kviečia į praktinį metodinį seminarą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Seminaro metu organizatoriai supažindins su muziejaus edukacine veikla, programomis bei metodais, kvies bendrauti, dalytis patirtimi ir dalyvauti diskusijose, siekiant išgryninti tai, kokio turinio, pagalbos, kokių veiksmų pedagogai tikisi iš muziejininkų.

Seminaro pranešėjos:

Marija Konickaja, Elina Averina (Literatūrinis A. Puškino muziejus)

Marytė Puzaitė (Vilniaus Gabijos gimnazija)

Dr. Dagnė Beržaitė (Vilniaus universitetas)

Moderuoja Nadežda Petrauskienė (Literatūrinis A. Puškino muziejus)

Kviečiame dalyvauti formaliojo ir neformaliojo švietimo specialistus. Seminaro dalyviams bus išduotas dalyvio pažymėjimas.

Registracija į renginį: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Organizatorius: Literatūrinis A. Puškino muziejus 

Renginio partneriai: Vilniaus Gabijos gimnazija, Vilniaus universitetas, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos bei renginio sąsajos: bibliotekos, archyvai, muziejai yra atminties institucijos, kurių tikslai ir misija yra glaudžiai susieti. Dalis tikslų yra ne tik saugoti, tirti saugomus šaltinius (eksponatus), bet ir išauginti, išauklėti naują skaitytojų, lankytojų, žinovų kartą, įprasminti kultūros, literatūros, knygotyros ir kitus semiozės (semiotikos) dėsnius.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galimybių pasą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Renginio afiša ›

Trumpai apie renginį

Data
spalio 15 d.
Laikas
10.30 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas
registracija: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Trukmė
2,5 val.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“