Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Apdovanojimai „Savanorystės spalvos“

2021 m. gruodžio 5 d. 13.00 val. – 17.00 val.

Šie apdovanojimai skirti gruodžio 5-ajai – Tarptautinei savanorių dienai – paminėti bei įvertinti ryškiausiems, daugiausiai nuveikusiems ir įkvėpimu kitiems tapusiems žmonėms ir iniciatyvoms savanorystės srityje 2021 metais. Šventę rengia šioje srityje dirbanti VšĮ „Socialinis veiksmas“, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Sveikatos apsaugos ministerija ir Jaunimo reikalų departamentas. Daugiausiai lėšų apdovanojimams skyrė Aktyvių piliečių fondas (www.apf.lt).

Renginio organizatorių tikslas skleisti žinią ir įvertinti piliečių ir kolektyvų, nevyriausybinių organizacijų (NVO) ir verslo atstovų indėlį į savanorystę. Šių metų apdovanojimai teikiami labiausiai akcentuojant socialinį pokytį. Atsižvelgiant į tai, savanoriams, NVO ir verslo įmonėms bus įteikti šie apdovanojimai:

1. Metų savanorystė – už įkvepiantį savanorių įsitraukimą atliepiant bendruomenės poreikius;

2. Verslo indėlis į visuomenę – už socialinės atsakomybės įgyvendinimą per savanorystę;

3. Organizacija, puoselėjanti savanorystės kultūrą – už sistemingą ir metodišką darbą įtraukiant bendruomenę į savanorystę.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galiojantį galimybių pasą arba kitą jam prilygstantį dokumentą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 5 d.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Laikas
13 val.
Trukmė
4 val.
Dalyvavimas
uždaras su kvietimais
Organizatorė
VšĮ „Socialinis veiksmas“
Partneriai
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Sveikatos apsaugos ministerija, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Rėmėjas
Aktyvių piliečių fondas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“