Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Naujienos iliustracija

Netradicinis knygos „Mokytojas“ pristatymas

2023 m. balandžio 3 d. 18.00 val. – 19.00 val.

Didžiulio susidomėjimo sulaukusi knyga „Mokytojas“ pirmą kartą pristatyta sausakimšoje Vilniaus knygų mugės salėje, o balandžio 3 d. 18 val. autorius kviečia į pristatymą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje (Renginių erdvėje).

Kad nereikėtų kartoti, kas daugeliui jau girdėta, pristatymas šįkart bus kitoks – dviejų pedagogų pokalbis. Apie knygą, darbą mokykloje ir gyvenimą pasakos mokytojas rašytojas Karolis Klimas ir mokytojas komikas Justinas Visickas. Abu jie pirmą ir kol kas vienintelį kartą susitiko knygų mugėje, todėl toks pokalbis – tikra improvizacija. Kas išeis iš šio netikėto dueto? Ateikite ir pamatysite!

Karolis Klimas – tinklaraščio „Lietuvių kalbos mokytojas“ kūrėjas ir knygos „Mokytojas“ autorius, manantis, kad mokykloje reikia skaityti ne tik Maironį.

Justinas Visickas – tikybos mokytojas ir komikas, teigiantis, jog humoras – viena iš pagrindinių savybių darbe su mokiniais.

Apie knygą

Jau daugiau nei mėnesį „Mokytojas“ yra antra svetainės knygos.lt perkamiausia knyga, pirmas jos tiražas parduotas vos per dvi savaites. Tai neįprasto žanro grožinis kūrinys apie dvejus darbo gimnazijoje metus, juos įrėmina (nebe) jauno, savęs ieškančio žmogaus istorija. Ji skirta ne tik esamiems ar būsimiems pedagogams, 11–12 klasių mokiniams ir jų tėvams, bet ir visiems besidomintiems literatūra, norintiems (iš naujo) atrasti žymiausius užsienio ir lietuvių autorius, pažvelgti į nepagražintą darbo mokykloje realybę. Tai knyga apie mokytoją ne tik mokytojams!

Įsigyti kūrinį galima knygos.lt pardavimų vietose, knygynuose „Vaga“, „Pegasas“ arba užsisakyti internetu.

Renginiu Lietuvos nacionalinėje bibliotekoje pradedamas knygos „Mokytojas“ pristatymo po Lietuvą turas. Maršrutą ir pristatymų datas rasite feisbuko puslapyje „Lietuvių kalbos mokytojas“.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 3 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“