Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė“ Nacionalinėje bibliotekoje

2023 m. birželio 5 d. 13.00 val. – 14.00 val.

Per devyniolika metų mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė“ tapo didžiausiu mokslo populiarinimo renginiu Lietuvoje. Jubiliejinio dvidešimto festivalio renginiai 2023 m. vyks neįprastu laiku – birželio 1–9 d. jau dvidešimtyje miestų ir rajonų. Renginių skaičius viršija tris šimtus penkiasdešimt. Kuriant mokslo festivalio programą dalyvauja šimtai mokslininkų, doktorantų, studentų ir net gimnazistų. Turinio įvairovė, kuo platesnis įvairių mokslo sričių, taip pat meno atspindėjimas ir interaktyvumas – toks dabar yra pagrindinis programos sudarytojų siekis. Festivalio rengėjai nori, kad jaunieji lankytojai ne tik sužinotų apie naujausias mokslo ir technologijų tendencijas, bet ir patys galėtų tas technologijas išbandyti, kad suvoktų plataus, tarpdisciplininio išsilavinimo, kūrybiškumo reikšmę ir pasiruoštų nenuspėjamai ateičiai.

Festivalio rengėjai kviečia pasirinkti projekto programoje siūlomas, jums aktualias temas ir aktyviai dalyvauti renginiuose. Būtina užsiregistruoti svetainėje www.mokslofestivalis.eu.

Festivalio programa internete: https://www.mokslofestivalis.eu

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto lektoriai kviečia į tris įdomias paskaitas.

Birželio 5 d. 13 val. Ateities medžiagų biblioteka: tekstilė

Medžiagos iš dilgėlių, bananų, ananasų, kokosų, jūržolių ir mūsų maisto atliekų. Tekstilė, kuri tręšia nederlingus žemės plotus ir gydo žmones. Ir ar išties didžiuosimės suadytais drabužiais?

Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto docentės dr. Eugenijos Strazdienės paskaita.

Registracija: https://www.mokslofestivalis.eu/renginys/2023/ateities-medziagu-biblioteka-tekstile/

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti!

Trumpai apie paskaitą

Data
birželio 5 d.
Laikas
13 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
1 val.
Organizatorius
Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakultetas
Dalyvavimas
registracija
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame