Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Filmo „Liūdesio trikampis“ seansas

2024 m. balandžio 3 d. 18.00 val. – 20.00 val.

Balandžio 3 d. 18 val. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje rodysime Kanuose „Auksine palmės šakele“ apdovanotą Rubeno Östlundo „Liūdesio trikampį“ (Triangle of Sadness, 2022).

Filmo aprašymas:

Juodojo humoro persmelktame „Auksine palmės šakele“ apdovanotame naujausiame režisieriaus Rubeno Östlundo („Kvadratas“, 2017 m.) filme socialinė hierarchija apverčiama aukštyn kojomis, atskleidžiant niūrų galios ir grožio santykį.

Žymių modelių pora Karlas (akt. Harris Dickinson) ir Jaja (akt. Charlbi Dean) pakviesti į prabangų kruizą, skirtą itin turtingiems ir išskirtiniams asmenims, kuriam vadovauja nepriekaištingos reputacijos laivo kapitonas (akt. Woody Harrelson). Kruizo dalyviai, iš pradžių manę, kad tai avantiūra, tinkama istorijoms instagrame, atsiduria nemalonioje padėtyje, nes prabangi jachta nuskęsta, o daliai išlepusios kompanijos išsigelbėjus negyvenamoje saloje tenka kovoti dėl išgyvenimo. Auksiniai roleksai ir silikoninės lūpos čia nepadės!

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais. Filmo trukmė – 147 min. Seansas vyks Nacionalinės bibliotekos Konferencijų salėje (V a.).

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 3 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook