Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Baigiamasis kultūrinės edukacijos forumas „Kultūra atrakina“

2021 m. gruodžio 13 d. 12.00 val. – 15.00 val.

Kviečiame į 10-ąjį, paskutinį, šiais metais kultūrinės edukacijos forumą „Kultūra atrakina“ Vilniuje!

Baigiamasis forumas gruodžio 13 d. į Lietuvos nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką sukvies politikus, kultūrinių edukacijų teikėjus, įstaigų vadovus ir mokyklų atstovus diskutuoti apie kultūros ir švietimo sinergiją. Forume Lietuvos ekspertai, vizionieriai bei praktikai diskutuos, dalysis patirtimi ir kūrybiškais darbo metodais. Apie daugelį edukacijų galėsite sužinoti kontaktų mugės metu ir kelias iš jų išmėginti praktiškai.

Kultūrinės edukacijos forumai – dalis Nacionalinės bibliotekos kartu su Kultūros ir Švietimo, mokslo ir sporto ministerijomis vykdomo „Kultūrinės edukacijos sistemos modernizavimo“ projekto veiklų.

Visus norinčius dalyvauti forume kviečiame registruotis iki gruodžio 10 d. 

Vietų skaičius ribotas.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galiojantį galimybių pasą arba kitą jam prilygstantį dokumentą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 13 d.
Laikas
12 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a., 501 kab.
Dalyvavimas
būtina registruotis
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“