Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Tėčiai skaito vaikams

2022 m. birželio 3 d. 10.00 val. – 11.00 val.

Artėjant Tėvo dienai, birželio 3 d. 10 val. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į renginį Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykloje – garsūs tėčiai skaitys mažiesiems bibliotekos lankytojams ir kurs jaukų garsinio skaitymo ritualą.

Ne pirmus metus vykstančioje akcijoje „Tėčiai skaito vaikams“ dalyvauja įvairių profesijų tėčiai, renginiai vyko ne tik bibliotekose, mokyklose, darželiuose, bet ir Vilniaus knygų mugėje, „Sostinės dienose“.

Mokslininkų įrodyta, jog knygos skaitymas kartu su vaiku ne tik skatina jo kalbos ir pažinimo raidą, turtina žodyną, bet ir kuria glaudų bendrystės santykį. Šį kartą vaikams skaitys rašytojas Marijus Gailius ir aktorius, muzikantas Šarūnas Gedvilas. Mažuosius skaitytojus kviečiame atvykti į biblioteką ir pasiklausyti istorijų iš Panamos ir ne tik.

Renginys skirtas priešmokyklinukams bei pirmų klasių moksleiviams, grupes kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.

Trumpai apie renginį

Data
birželio 3 d.
Laikas
10 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykla, I a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
grupes kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“
Organizatoriai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Partneriai
Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) Lietuvos skyrius, Kultūros ministerija

Rekomenduojame