Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Seminaras „Music + NFTs: Mind your steps!“

2022 m. spalio 10 d. 16.00 val. – 18.00 val.

Lietuvos muzikos verslo asociacija kviečia dalyvauti muzikos ir susijusių industrijų atstovams – profesionalams ir naujokams – skirtuose seminaruose. Dalyviai juose galės kelti kvalifikaciją, skatinti verslumą ir tinklaveiką. Seminarai vyks Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje anglų kalba.

Spalio 10 d. vyksiančio seminaro tema – NFT („Music + NFTs: Mind your steps!“).

NFT (dar vadinamas „nepakeičiamu žetonu“) yra unikalus ir nepakeičiamas blokų grandinėje laikomas duomenų vienetas. Jis gali būti perkamas ir mainomas, visai kaip kriptovaliutos. Ši technologija dažnai naudojama lengvai suklastojamų daiktų autentiškumui užtikrinti skaitmeninėje erdvėje (pavyzdžiui, nuotraukoms, piešiniams, vaizdo įrašams). Tai dokumento apsaugai skirta išmanioji sutartis, sertifikatas, patvirtinantis, kad vienas ar kitas skaitmeninis daiktas priklauso tik jums ir niekam kitam.

Seminare bus aptariamos šios potemės:

  • NFT, Metaverse, DAO ir kitos ateities technologijos: ar mes jau ten?
  • galima šiuolaikinio ažiotažo, šurmulio (angl. hypo) diegimo strategija ir rinkodara;
  • bendruomenė ir gerbėjai: švietimas ir įtrauktis;
  • kaip taisyklingai sukurti pirmąjį NFT: parankinis vadovas ir išsami informacija;
  • kaip nebijoti pirmosios nesėkmės: bendruomenės atkūrimas;
  • kūrybinis smegenų šturmas: užduokite klausimus, kuriuos norėjote, bet bijojote užduoti!

Pranešėjai – Glebas Divovas („FAYR Ecosystem, LT“) ir Tomas Paliūnas „The state51 Music Group“ verslo plėtros ir partnerysčių vadovas.

G. Divovas yra išradėjas, šou verslo profesionalas, turintis daugiau nei 20 metų įvairios tarptautinės patirties, prodiuseris, kompozitorius ir kūrybinis technologas, NFT ir kūrybinio dirbtinio intelekto pradininkas, Cryptoart OG, gyvenantis Užupio Respublikoje.

T. Paliūnas – žinomas prodiuseris ir didžėjus, valdantis nepriklausomą leidyklą „Filterjam“,  muzikos industrijos veteranas, beveik dešimtmetį dirbęs su daugeliu geriausių leidyklų ir platintojų, tokių kaip „Beggars“ („XL Recordings“, Adele, „The Prodigy“), „Mtheory“ („Major Lazer“, Dillon Francis, „RL Grime“), AEI (UKF, „DNB Arena“), „Future Classic“ (Flume), „Liberation“ (Childish Gambino), „Demon Music Group“ (BBC), „Stones Throw“ (Snoop Dogg, „7 Days of Funk“) ir daugeliu kitų.

Išsamesnė informacija ­– „Facebook“ renginio aprašyme. Registruotis į seminarą.

Lapkričio mėnesį vyksiančio seminaro tema – dirbtuvės su „Spotify“.

Pranešėjas – Mateuszas Smolka (Spotify (Music Team Lead, Eastern Europe), PL). Seminaras vyks gyvai, pranešėjui jungiantis nuotoliniu būdu.

Informacija apie turinį: išskirtinė „Spotify“ meistriškumo pamoka, suteiksianti reikiamos informacijos ir įrankių, padėsiančių įsitvirtinti „Spotify“.

SVARBU: lapkričio 10 d. seminaras skirtas tik muzikos kūrėjams ir jų komandų nariams (vadybininkams, įrašų kompanijų atstovams ir pan.) – „Spotify“ atstovai patys patvirtins dalyvius iš užsiregistravusiųjų sąrašo, užsiregistravusieji gaus patvirtinimą, kad yra kviečiami dalyvauti.

Išsamesnė informacija apie lapkričio 10 d. seminarą bus paskelbta po spalio 14 d.

Seminarus finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Trumpai apie renginį

Data
spalio 10 d.
Laikas
16 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
registracija
Organizatoriai ir partneriai
Lietuvos muzikos verslo asociacija, Lietuvos kultūros taryba, Spotify, FAYR Ecosystem
Rėmėja
Lietuvos kultūros taryba
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“