Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Naujienos iliustracija

Kūrybinės valandos „Pasveikinimas iš Vilniaus“

Gruodžio 10 d., sekmadienį, 16–18 val. kviečiame šeimas į šventines valandas „Pasveikinimas iš Vilniaus“ Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. 

Kūrybinių valandų dalyviai susipažins su Vilniaus miesto atvirukų leidybos kultūra ir galės sukurti asmeninius šventinius sveikinimus. Renginį ves dailininkė Sigutė Chlebinskaitė. Kūrybinės valandos lydi Nacionalinėje bibliotekoje eksponuojamą parodą „Vilniaus pasveikinimas“ pagal Balio Sruogos poemą „Giesmė apie Gediminą“. 

Kitos „Pasveikinimo iš Vilniaus“ šventinės valandos (būtina registracija):

  1. „Kuriame parodą“. Grupinės iliustracijos Balio Sruogos poemai „Giesmė apie Gediminą“ kūrimas (2023 m. gruodžio 12 ir 13 d. 10 val.).
  2. Šventinės valandos „Pasveikinimas iš Vilniaus“ (2023 m. gruodžio 15 d. 10 val.).
  3. „Nematomas miestas ir pažintis su Vilniaus miesto planu“ (pagal Italo Calvino, Georgo Brauno ir Franso Hogenbergo knygas; 2024 m. sausio 25 d. 10 val.).

Registracija ir informacija elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.

Renginiai vyks Nacionalinės bibliotekos Pažinimo erdvėje-Laimės Lukošiūnienės salėje (V a., 535 kab.).

Kartu sukurkime artėjančių švenčių nuotaiką!

Renginių ciklą, kuris yra programos „Vilniui – 700“ dalis, organizuoja Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas.

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 10 d.
Laikas
16 val.
Vieta
Pažinimo erdvė-Laimės Lukošiūnienės salė, V a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
registracija ir informacija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook