Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Naujienos iliustracija

Diskusija „2023 m. vaikų ir paauglių literatūros tendencijos“

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos vaikų literatūros specialistai kartu su IBBY Lietuvos skyriaus bendruomene kovo 15 d., penktadienį, 13 val. kviečia į diskusiją, kurioje bus aptariamos praėjusių metų vaikų literatūros leidybos, iliustracijų ir knygų, vaikų skaitybos tendencijos.

Vilniaus knygų mugėje buvo paskelbti IBBY Lietuvos skyriaus teikiamų apdovanojimų už geriausias praėjusiais kalendoriniais metais išleistas knygas vaikams ir paaugliams nominantai. Šių premijų komisijų ekspertai kaip visuomet vertino visą leidybos kontekstą, tad pasidalins savo įžvalgomis apie tai, kokios tendencijos išryškėjo analizuojant praėjusių metų vaikų literatūros kūrybą, leidybą ir recepciją.

Su visais nominantais galima susipažinti čia.

Diskusija bus transliuojama tiesiogiai per Nacionalinės bibliotekos „Youtube“ kanalą.

Diskusija vyks Nacionalinės bibliotekos Renginių erdvėje (III a.). Renginys skirtas visiems, besidomintiems vaikų literatūra, dirbantiems vaikų literatūros srityje, bibliotekose, švietimo įstaigose, leidyklose ir kt.

Trumpai apie renginį

Data
kovo 15 d.
Laikas
13 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Organizatoriai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir IBBY (Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos) Lietuvos skyrius
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook