Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Iliustracija

Literatūrinis protų mūšis: kieno burtai galingiausi

Gegužės 2 d. kviečiame moksleivių klases dalyvauti literatūriniame protų mūšyje Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Renginių erdvėje.

Turbūt niekas nesiginčys, jog knygos apie Harį Poterį vis dar populiarios Lietuvoje, nors nuo pirmosios pasirodymo praėjo daugiau nei 20 metų. Kūrinį apie berniuką burtininką mėgsta įvairaus amžiaus skaitytojai, bibliotekos lentynose matome suskaitytas knygas, o išduočių į namus metams bėgant nemažėja.

Ar žinojote, kad gegužės 2-ąją minime tarptautinę Hario Poterio gerbėjų dieną? Ar žinote, kas tokią dieną nutiko šiose knygose? Norėtumėte sužinoti? O gal esate perskaitę visas serijos knygas, tad puikiai viską žinote? Atmintinai mokate visus burtažodžius, puikiai pažįstate personažus ir magiškiausias kūrinio vieteles? Jei į šiuos klausimus atsakėte teigiamai, kviečiame jus su klase į nuotaikingą interaktyvų protų mūšį, kuriame didžiausi Hario Poterio fanai susirungs tarpusavyje ir išsiaiškins, kieno burtai stipriausi.

Žaisime „Kahoot“ platformoje, klases kviečiame atvykti į Lietuvos nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką arba žaisti nuotoliniu būdu. Protmūšį užsisakyti galite paskambinę tel. 8 5 239 8561 arba parašę el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Protmūšio trukmė 1 val., registruojantis galima rinktis laiką nuo 8 iki 16 val.

Ruoškitės burtų lazdeles ir leiskimės į nuotykį!

SVARBU! Renginys organizuojamas vadovaujantis tuo metu galiojančiomis pandemijos valdymo priemonėmis.

Trumpai apie renginį

Data
gegužės 2 d.
Laikas
8–16 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Renginių erdvė, I a., 103 kab.
Dalyvavimas
prašome registruotis tel. 8 5 239 8561 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“