Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Naujienos iliustracija

Akcija „Tėčiai skaito vaikams“ kviečia rengti šventiškus skaitymus!

Lietuvos bibliotekas, bei kitas ugdymo įstaigas raginame vėl prisijungti prie kelerius metus iš eilės Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos organizuojamos skaitymo skatinimo programos akcijos „Tėčiai skaito vaikams“. Šiuo projektu siekiama įkvėpti ir paskatinti tėčius leisti prasmingą laiką su vaikais, kuris šiuo advento metu yra ypač svarbus, kartu atrasti knygos pažinimo džiaugsmą ir atkreipti visuomenės dėmesį į skaitymo svarbą.

Skaitydami vaikams ne tik plečiame jų žodyną, taip pat galime padėti stiprinti emocinį intelektą bei lavinti bendravimo įgūdžius.

Artėjančių švenčių proga kviečiame kurti šventišką bei džiaugsmingą nuotaiką ir ja dalytis savo bendruomenėje.

Kviečiame jungtis prie šios reikšmingos akcijos ir visą gruodžio mėnesį organizuoti skaitymus vaikams savo organizacijoje.

Tėčius skatiname rinktis Kalėdų ir žiemos tematikos knygas ir taip skleisti šilumą bei artėjančių šv. Kalėdų džiūgėsį mažiesiems skaitytojams.

Dalydamiesi akcijos renginiais ar jų akimirkomis socialiniuose tinkluose, nepamirškite grotažymės #TėčiaiSkaitoVaikams. Nekantriai lauksime jūsų nuotraukų iš įvairių Lietuvos kampelių.

Nepamirškite sekti ir projekto „Tėčiai skaito vaikams“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“.

Ši akcija yra Skaitymo skatinimo programos dalis, kurią finansuoja Lietuvos Respublikos Kultūros ministerija.