Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2021 m. sausio 26 d.

Sausio 27 d.: nuotolinis susitikimas su iliustruotoja Agne Nananai

Sausio 27-ąją 10 val. pradinių klasių mokiniai kviečiami į nuotolinį susitikimą su iliustruotoja Agne Nananai (Kananaitiene). Ji papasakos apie įdomų ir paslaptingą knygos kūrimo ir iliustravimo procesą.

„Kviečiu į virtualų susitikimą, kuriame papasakosiu, kaip buvo sukurta leidyklos „Alma littera“ išleista Evelinos Daciūtės knyga „Paslapčiausia Paslaptis“. Susitikimo metu pamatysite ir išgirsite visą knygos kūrimo procesą – nuo eskizų iki išbaigtų iliustracijų. Atskleisiu paslaptis, kurias paslėpiau knygoje, supažindinsiu su vieno eilėraščio herojais ir išmokysiu juos nusipiešti. Taip pat atsakysiu į kilusius klausimus“, – kviečia A. Nananai.

A. Nananai (Kananaitienė) – kūrybininkė, tekstų ir knygų iliustruotoja. Kiekvienai knygai mėgsta pasirinkti vis kitą piešimo priemonę: piešia pieštuku, spalvikliu, dažais. Dėl to jos iliustruotos knygos itin skirtingos.

Iliustruodama knygas A. Nananai siekia skaitytoją sudominti detalėmis – kad atsivertęs knygą vaikas turėtų ką tyrinėti ir kuo stebėtis. Iliustruotojai svarbi ir galimybė papildyti tekstą savo vaizdinėmis improvizacijomis.

Nuotolinis susitikimas vyks „Zoom“ platformoje.

Dalyvių skaičius ribotas. Registruokitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Trumpai apie renginį

Data sausio 27 d.
Laikas 10 val.
Vieta nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje
Dalyvavimas būtina registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“