Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Mediateka

Ant natos | Muzikos „promoterio“ ABC

Bendradarbiaujant su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka kuriama tinklalaidė „Ant natos“ pradedantiesiems atlikėjams bei muzikos verslo atstovams leis patiems įsitraukti į kuriamą turinį: „MusicLab“ skaitytojai kiekvienam svečiui galės užduoti klausimus projekto „Instagram“ platformoje. Tokių būdų vykdoma integracija padės auditorijai greičiau gauti atsakymus į rūpimus klausimus.

Jau daugiau nei metus savo veiklą vykdantis projektas „MusicLab“ startuoja su nauju konceptu – tinklalaidžių „Ant natos“ ciklu, kuris muzikos verslo edukacijos misiją perteikia audio turiniu. Jaunieji muzikantai nuo šiol turės galimybę ne tik skaityti, tačiau ir klausyti „MusicLab“ transliuojamo turinio, kurį papildys Lietuvos muzikos industrijos veikėjų įvairovė: atlikėjai, kūrėjai bei verslo sektoriaus atstovai.

Pirmojo epizodo svečias – vienas iš muzikinės agentūros „8 Days A Week“ įkūrėjų Martynas Butkevičius. Į Lietuvą iš užsienio atlikėjus pasirodymams atgabenantis muzikos industrijos atstovas akį patraukia ne tik unikalių muzikantų pasirodymais, bet ir Lukiškių kalėjimo į kūrybinę erdvę pavertimu. Laimėjus laikinąją kalėjimo komplekso nuomą, agentūra kuria naują Lukiškių versiją ir patalpas paverčia naujomis kūrybinėmis erdvėmis, menu pulsuojančia aplinka bei koncertų traukos židiniu.